Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
239.000 Ft/hó

Ostrom utca

Budapest, I. Kerület  100 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a I. kerületben (Váralja) egy 100 nm-es, 3 szoba+hallos, felújított, bútorozott és gépesített 1. emeleti erkélyes lakás.

A 4 szintes, 1930 körül épült, liftes, tégla építésű, társasház a Szabó Ilonka utca magasságában van. Jó állapotú. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A szuper világos lakás, egy nagy erkélyes nappalival, két nagy hálószobával tágas étkező konyhával és egy sarokadás fürdővel rendelkezik.
6 éve teljes körű felújításon esett át. Bútorozott és gépesített (TV, hűtő, tűzhely, sütő, mosógép, ). A nappali klimatizált. A meleg vizet és a fűtést energiatakarékos kombi cirkó biztosítja.

Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kulturális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándulóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A parkolás közterületen, kerületi lakosok számára 1 autóval ingyenes! Második autóra kedvezmény kérhető.

A lakás azonnal költözhető!

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on ( Laczkó Attila ) is!!!

A közvetítés díjtalan!
Laczkó Attila

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.588 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.696 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.638 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.478 km )
Central European University - CEU ( 1.638 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások