Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
137.000 Ft/hó

Mészáros utca

Budapest, I. Kerület  31 m2, 1 szoba
Król János, +36/30-327 Mutasd

részletek

Hangulatos egyszobás, álló galériás kis lakásunk kiadó (tulajdonostól) igényes bérlő(k) számára. Ideális választás egyedülállónak vagy egy párnak is.
Karnyújtásra van minden, ami fontos: a belváros néhány percre, pizzázó, kínai étterem, cukrászda a ház földszintjén, élelmiszerboltok, drogéria, bankfiókok, posta, benzinkút és még rengeteg üzlet 1-2 perc sétára.
A közlekedés kiváló: buszmegálló a ház előtt, és a budai fonódó villamosok is két sarokra találhatók. A Déli pályaudvar (M2) 8 perc sétával érhető el. Bejelentkezett lakók számára a kerületi parkolási matrica is kiváltható, a szomszéd utcákban mindig van parkolóhely.
A lakásba lépve egy saját kerékpár-lifttel felszerelt előtér fogad, ahonnan a gépesített konyhába (tűzhely, hűtő, mikró, mosogatógép), a fürdőszobába (kád, mosógép, wc) és a galériás, tágas és nagyon világos, egész délután napfényes szobába léphetünk.
Az álló galérián 166 cm a belmagasság (alacsonyak előnyben :)) de a magasabbaknak is egy kényelmes 140 cm széles ágy biztosítja az éjjeli pihenést.
A lakás a Mészáros utcán egy hangulatos gesztenyefás kis parkra néz, a város hangját korszerű hő- és hangszigetelő ablakok tartják távol.
Az otthon melegét konvektoros fűtés, a meleg vizet villanybojler adja. A lakást néhány éve minőségi anyagokkal, ízlésesen újították fel, minden fogyasztás saját mérőóra alapján kerül elszámolásra. A közepes állapotú társasház közös költsége kb. 9000 Ft.

A lakás két hónap kaucióval és minimum egy éves szerződéssel azonnal költözhető. Nemdohányzó bérlőt keresünk, aki háziállatot sem hoz.

Érdeklődni a megadott telefonszámon a hét minden napján 8-21 óra között lehet.
(A képeken dekoráció is látható, amely nem a lakás tartozéka.)
Ingatlanközvetítők segítségét nem kívánjuk igénybe venni

Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Krisztina tér, Déli pályaudvar,
Alkotás utca
Közlekedés egyéb: 105,178-as busz, 17-56-61-es villamos Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.848 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.574 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.503 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.755 km )
Central European University - CEU ( 1.574 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások