Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
115.000 Ft/hó

Márvány utca

Budapest, I. Kerület  31 m2, 1 szoba
Gyimesi Péter, +36/70-331 Mutasd

részletek

Legyen a felújítás utáni első bérlője ennek a bel budai otthonnak, a budai hegyekre és a Vár egyes részeire nyíló kilátással!
A lakás a Márvány utcában található egy téglaépítésű társasház 1. emeletén. Az ingatlan teljes mértékben, frissen fel lett újítva. A lakást gépészetileg, műszakilag és esztétikailag is magas szintre emelte a tulajdonos. A vezetékek újak, az ablakok thermo üvegezést kaptak. A fürdőszoba teljes felújítást kapott, fűtése padlófűtéssel megoldott. A szobába laminált parketta került lerakásra. A konyha és a gardrób kialakítása során is figyelembe vették a leendő bérlő igényeit.
Az ingatlan bútorozva, gépesítve kiadó, de a tulajdonos bizonyos mértékig figyelembe veszi az erre irányuló egyéni igényeket . A lakás fenntartási költsége igen kedvező.
Ezt a hangulatos, fiatalos otthont bel budai, központi elhelyezkedése miatt kifejezetten ajánlom fiatal pároknak, önálló életüket most kezdőknek, akik szeretik a Belváros közelségét és a budai miliőt.

2 hó kaució

Bérleti díj: 115.000ft+ rezsi kb.: 15.000ft+ közös ktg.: 10.140ft(ami tartalmazza a korlátlan vízhasználatot!!!)
Háziállat tartása és dohányzás nem megengedett.
Hívjon, nehogy lemaradjon!!

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.422 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.203 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások