Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
495.000 Ft/hó

Logodi utca

Budapest, I. Kerület  105 m2, 4 szoba

részletek

I. kerületben, LOGODI UTCÁBAN KIADÓ egy 105 m2-es, 3. emeleti, FELÚJÍTOTT TETŐTÉRI LAKÁS, BÚTOROK NÉLKÜL, ÜRESEN.

A ház 1998-ban épült, jellemzője, hogy a Vároldal LEGVILÁGOSABB lakása, mindeközben gyönyörű panorámával rendelkezik a Svábhegyre. Központi helyen van, a Budai Vár nyugati oldalában. A közlekedés kiváló, tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Déli pályaudvartól 5 percnyire található a lakás.

Elosztása a következő: NAPPALI-ÉTKEZŐ, konyha (teljesen gépesített), 3 hálószoba, fürdőszoba, kamra, loggia, előtér, WC. A nappali élettere az intimebb terektől TELJESEN SZEPARÁLT, vizuálisan és akusztikailag egyaránt.

A domináns nappali-étkező térhez kapcsolódik egy 10 m2-es LOGGIA, mely gyönyörű panorámával kápráztatja el lakóját. A loggia két oldalán 1-1 tároló is található. A nappali K-NY-i tájolású, a teljes épületszélességet átfogja, így a Logodi és a Vérmező utca felől is kap bevilágítást.

A konyha szeparált, teljesen ÚJ BÚTORZATTAL ÉS KONYHATECHNIKAI GÉPEKKEL van berendezve.

A lakás BÚTOROK NÉLKÜL kerül bérbeadásra, de az előszobában és a háló-folyosón óriási felületű beépített szekrények találhatóak. Egyéb bútorozás igény esetén megoldható.

A lakáshoz tartozik egy autó részére TEREMGARÁZS BEÁLLÓHELY. Innen kényelmesen, lifttel juthatunk fel a lakásba.

Rezsi fogyasztás szerint, egyedi mérők alapján fizetendő. A lakás hosszú távra, minimum 1 évre kiadó!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeimen. A lakás 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel AZONNAL kiadó. Érdeklődőink részére közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.


www.renthungary.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.702 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.229 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.481 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.957 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.949 km )
Central European University - CEU ( 1.481 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Parkolóval (5)