Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
495.000 Ft/hó

Logodi utca

Budapest, I. Kerület  105 m2, 4 szoba

részletek

1998-ban, Reimholz Péter, Kossuth-díjas építész tervei alapján épült vároldali társasházban kiadó egy teljesen felújított, 3. emeleti, 105 m2-es tetőtéri lakás. A vároldal talán legvilágosabb lakása, szép kilátással a Svábhegyre.

A térszervezés logikája az volt, hogy legyen egy nappali élettér (bejárat – folyosó – mellékhelyiség – konyha – kamra – nappali-étkező – loggia) és egy intimebb térsor (önálló folyosóról megközelíthető 3 kisebb szoba, fürdővel). E kettő teljesen szeparált, vizuálisan és akusztikailag egyaránt.

A lakás domináns tere a nappali-étkező, amelyhez kapcsolódik egy 10 m2-es fedett loggia is, szép panorámával. A loggia két oldalán egy-egy tároló is található. A kelet-nyugati tájolású nappali tér (8,1 m x 5,8 m), a teljes épületszélességet átfogja, így a Logodi utca és a Vérmező felől is kap bevilágítást.

A konyha szeparált (bejárattal a nappaliba ill. az előszobába) teljesen új bútorzattal és gépekkel berendezve.
Bútorozatlanul adjuk ki, de az előszobában, illetve a háló-folyosón óriási felületű beépített szekrények találhatók. Egyéb bútorozás egyeztethető

A lakáshoz tartozik a pinceszinti teremgarázs egy beállója, ahonnan lift közlekedik a lakás szintjére.
A lakás abszolút központi helyen van a Budai Vár nyugati oldalában. A közlekedés autó nélkül is kiváló, gyalog a Moszkva térről 8, a Déli pályaudvartól pedig 5 perc.

Bérleti díj: 495000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.641 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.221 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.331 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.909 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.742 km )
Central European University - CEU ( 1.331 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások