Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
99.000 Ft/hó

Hattyú utca

Budapest, I. Kerület  32 m2, 1 szoba
Kőhalmi Anett, +36/70-223 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Új bérleti díj 99 000 HUF / hó Árfigyelés Árcsökkenés
Kaució 99 000 HUF
Rezsiköltség 14 000 HUF / hó
Közös költség 16 000 HUF / hó
Méret 32 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet Félszuterén
Kilátás Utcai, világos
Minimum bérlési idő 6 hónap
Beköltözhető 2020-10-03
Közös költségben: Épület takarítás, Víz, Szemétszállítás
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület I. kerület
Kerület rész Víziváros – Váralja
Ingatlan címe Hattyú utca
Ingatlan állapota
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Gáz, konvektor
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Társasház
Tájolás Dél-Nyugat
Épület szintjei 2
Belmagasság 280 cm

Lakás jellemzők: Ajtórács, Aktív Internet, Galéria

részletek

A lakás kicsike (32nm), de jól berendezett, így elsősorban egy főnek ajánljuk (vagy maximum kettőnek, ha annyira szeretik egymást, mint mi ;) ). Teljesen gépesített (kombinált sütő, mosógép, hűtő, mikró) és minden az alap komforthoz elengedhetetlen ingósággal rendelkezik (asztalok, székek, szőnyegek stb).

A lakás saját bejárattal rendelkezik (így mindösszesen egy közvetlen szomszéd van, aki fiatal és kedves), de természetesen a házban van szelektív hulladékgyűjtési lehetőség. Félszuterén, ennek ellenére a napfényes órákban viszonylag világos, mint ahogy az a képeken is látszik, hiszen dél-nyugati tájolású. A nyári időszakban a lakás kellemesen hűvös, de méretére tekintettel a téli időszakban is könnyen felfűthető. Rezsije alacsony 30 ezer forint körül van, de természetesen ez fogyasztás függő.

Első sorban rövidebb távra (6 hónap) szeretnénk kiadni, de más megoldás is szóba jöhet. Kaució 2 hónap, megbeszélés szerint, a közös költségben a vízfogyasztás benne foglaltatik.

A lakás a Széll Kálmán tér és a Batthyány tér között található, így a belváros könnyen megközelíthető (metro2) még éjszaka is (4-6 villamos), nem is beszélve a buszpályaudvar és a HÉV közelségéről. A környék kiváló: a Fény utcai piac és a Mammut áruház 5 perc sétával megközelíthető, illetve rengetek kedves kis kávézó és pékség található itt az alap élelmiszerboltok, gyógyszertárak és háztartási boltok mellett.

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: Hév, volánbuszok, 19-es villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.491 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.882 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.627 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.659 km )
Central European University - CEU ( 1.627 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások