Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
105.000 Ft/hó

Fő utca

Budapest, I. Kerület  30 m2, 1 szoba

részletek

I. kerület kiváló részén a Batthyány térnél, első emeleti udvari lakás hosszútávra kiadó egy személy részére! Háziállat és dohányzás nem megengedett. A lakás részben bútorozott és gépesített. mosógép van de hűtő nincs benne. Ágy nincs de szekrény, asztal és székek vannak. Konyhaszekrény van. Zuhanyzó és WC egyben. Villanybojleres és gázkonvektoros. Megtekinteni vagy reggel vagy a délutáni órákban lehetséges. 1 havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval vehető ki.

Közlekedés: 47-es 49-es villamos, Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: HÉV Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.943 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.957 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.975 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.973 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 0.951 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.951 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.665 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.704 km )
Central European University - CEU ( 0.951 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások