N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó

Fém utca

Budapest, I. Kerület  42 m2, 1 szoba
Kutasi Dávid, +36/30-210 Mutasd

részletek

Tulajdonostól KIADÓ a Tabán fölött egy jó állapotú 42 nm-es lakás. A lakás egy 12 lakásos társasház első emeletén található fás nyugodt környezetben. A lakás a 60-as években épült 3 szintes épület, a Fém és a Naphegy utca sarkán.

Lakás: A lakás az első emeleten található, azonban a földszint fél emelettel meg van emelve, így ez valójában a 1,5. emelet. A lakás előszobából, étkező-konyhából, kádas fürdőszobából és nappaliból áll. Pároknak vagy egyedül élők számára kiváló elosztású. A konyhában gáztűzhely, sütő, mikró, hűtő található. Fürdőszobában mosógép, kád található. A Nappali igény szerint bútorozott (kanapé, 2 fotel, íróasztal, ágy, szekrénysor, TV) és egy 5 nm-es erkély nyílik belőle. Igény szerint további bútorok megvásárlására nyitott vagyok a bérleti díj függvényében. Az ablakokon redőny található. A lakáshoz egy 7 nm-es pincei tároló is tartozik. Parkolás megoldható a környéken.

Környék: A kapun kilépve a budai vár látványa tárul a lakók elé. A Tabán a ház udvarának végén kezdődik. Buszok a Naphegy téren elérhetőek (3p séta), illetve a Dózsa György téren járnak villamosok és buszok ami szintén közel van (4p séta). Közelben található az Oxigén wellnes központ (2p) és a Czakó utcai sportközpont. BME és Corvinus egyetem 15 perc villamossal!

Ingatlanosokkal nem kívánok együttműködni!

Környék: Dunához közel, Széll Kálmán tér, Vár
Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE IK ( 1.958 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÁTK ( 1.958 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TTK ( 1.958 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.185 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.972 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások