Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
600.000 Ft/hó

Dísz tér

Budapest, I. Kerület  77 m2, 3 szoba

részletek

Dísz téren, zöldre néző, második emeleti, legapróbb részleteiben is kívételesen színvonalasan felújított 77 nm-es lakást kínálunk bérlésre. A lakást néhány évvel ezelőtt a tulajdonos saját részre felújíttatta, most kiadóvá vált.

A lakás elő- és fürdőszobából, 3 szobából, amerikai konyhából áll. Az előszobában beépített akasztós és fiókos szekrény, valamint cipősszekrény található, innen nyílik a fürdőszoba, melyben nagy méretű Villeroy&Boch kád, WC, tálca nélküli zuhanykabin, Corianból öntött perem nélküli mosdó, fűtött tükör, Miele mosógép és Miele szárítógép található.
A hálószobában nagy méretű beépített gardróbszekrény és komód nyújt tárolási lehetőséget a bérlő ruhatárának.

A nappaliban egy Dittre Italia kanapé szolgálja a pihenést, melyre a bérlő vadonatúj (eredeti gyári) huzatot kap. A nappali és a konyha között egy 6 személyes, de 12 személyesre bővíthető olasz étkezőasztal található. Az amerikai konyhában Miele háztartasi gépek vannak: indukciós főzőlap, elszívó, sütő, valamint egy mikrosütő, továbbá egy nagy méretű hűtőszekrény, külön mélyhűtő és borhűtő, valamint egy Grohe Red hottap, (100C fokos vízcsap) tartozik a konyha felszereléséhez.

Az ablakpárkánytól a konyhapulton át a nappaliig tartó felület egy egybe öntött Corian felület, mely igen különleges, szemet gyönyörködtető mestermunka.
A 6 méternél is hosszabb ablak fronton át az egész lakás fényárban úszik, még télen is. A tripla üvegezésnek köszönhetően igény szerint teljesen kizárható minden hang, a beépített szúnyogháló és roló a maximális kényelmet szolgálja.
A nappaliban, a konyhapult fölött és a konyhában Artemide lámpák biztosítják a világítást.

A lakás teljesen egészében légkondicionált, riasztóval, biztonsági ajtóval, valamit széffel felszerelt.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.427 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.425 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.084 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.941 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.094 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.534 km )
Central European University - CEU ( 1.084 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások