N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
600.000 Ft/hó

Dísz tér

Budapest, I. Kerület  77 m2, 3 szoba

részletek

Dísz téren, zöldre néző, második emeleti, legapróbb részleteiben is kívételesen színvonalasan felújított 77 nm-es lakást kínálunk bérlésre. A lakást néhány évvel ezelőtt a tulajdonos saját részre felújíttatta, most kiadóvá vált.

A lakás elő- és fürdőszobából, 3 szobából, amerikai konyhából áll. Az előszobában beépített akasztós és fiókos szekrény, valamint cipősszekrény található, innen nyílik a fürdőszoba, melyben nagy méretű Villeroy&Boch kád, WC, tálca nélküli zuhanykabin, Corianból öntött perem nélküli mosdó, fűtött tükör, Miele mosógép és Miele szárítógép található.
A hálószobában nagy méretű beépített gardróbszekrény és komód nyújt tárolási lehetőséget a bérlő ruhatárának.

A nappaliban egy Dittre Italia kanapé szolgálja a pihenést, melyre a bérlő vadonatúj (eredeti gyári) huzatot kap. A nappali és a konyha között egy 6 személyes, de 12 személyesre bővíthető olasz étkezőasztal található. Az amerikai konyhában Miele háztartasi gépek vannak: indukciós főzőlap, elszívó, sütő, valamint egy mikrosütő, továbbá egy nagy méretű hűtőszekrény, külön mélyhűtő és borhűtő, valamint egy Grohe Red hottap, (100C fokos vízcsap) tartozik a konyha felszereléséhez.

Az ablakpárkánytól a konyhapulton át a nappaliig tartó felület egy egybe öntött Corian felület, mely igen különleges, szemet gyönyörködtető mestermunka.
A 6 méternél is hosszabb ablak fronton át az egész lakás fényárban úszik, még télen is. A tripla üvegezésnek köszönhetően igény szerint teljesen kizárható minden hang, a beépített szúnyogháló és roló a maximális kényelmet szolgálja.
A nappaliban, a konyhapult fölött és a konyhában Artemide lámpák biztosítják a világítást.

A lakás teljesen egészében légkondicionált, riasztóval, biztonsági ajtóval, valamit széffel felszerelt.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.427 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.425 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.084 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.941 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.094 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.534 km )
Central European University - CEU ( 1.084 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások