Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Bem rakpart

Budapest, I. Kerület  90 m2, 3 szoba

részletek

I., Bem rakparton kiadó 4. emeleti, 90 nm-es, 3 szobás, házközponti fűtéses, teljesen felújított, erkélyes polgári lakás, rendezett, jó állapotú, liftes házban.

Az ingatlan nemrég lett teljesen felújítva, azóta még senki nem lakta. Bútorozatlanul kiadó, de a konyha gépesített és külön helyiségben van. A fürdőben kád, zuhanyzó, duplamosdó és WC található. Továbbá vendég WV is van mosdóval. Az erkélyről szép panorámás a kilátás a Dunára, Parlamentre és a Nagy Imre térre.

Házközponti fűtéses, a közös költségben (55000 Ft) van a korlátlan vízfogyasztás és a fűtés. Villany mérőórás. felszerelt légkondicionálóval és redőnyökkel. Kiváló közlekedéssel rendelkezik (4-es, 6-os villamos, 2-es metró), frekventált környék.

Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 hónap kaució szükséges. Közelben számos étterem megtalálható, pár perc sétára a Margit-híd, Margitsziget, Budai Vár és a Mammut is. Ideális családnak, párnak lakásnak, de irodának is tökéletesen megfelelő.

Bérleti díj: 350000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Nagykörútról nyíló utca
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.910 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.879 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE BTK ( 1.915 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.846 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.955 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 0.812 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.854 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.955 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.634 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.549 km )
Central European University - CEU ( 0.812 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások