Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
190.000 Ft/hó

Avar utca

Budapest, I. Kerület  61 m2, 3 szoba

részletek

Kiadó az I. kerületben, az Avar utcában egy szépen felújított, 61 m2-es, étkező-konyhás, 3 külön nyíló szobás, gépesített, részben bútorozott lakás.

A 1950-es években épült, több lépcsőházas társasház az Avar utca Hegyalja út felőli végén áll. Háta mögött közös kert van. Az épület szépen karbantartott, jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás az 1. emeleten van és a kertre néző függőfolyosóról közelíthető meg. A szobák ablakai a ház előtti felújított parkra, az étkező-konyhajé pedig a kertre néznek. Helységei: előszoba, jobbra étkező-konyha, WC, balra zuhanyfülkés fürdő. Szembe kis közlekedő, amiből mindhárom szoba külön nyílik.

A lakás frissen és teljes körűen felújított (minden vezeték és csatorna cserélve). A bejárati ajtó biztonsági, ablakai redőnyös, szunyoghálós műanyagablakok.

A lakás alapvetően csak részben bútorozott, de gépesített. A konyhában beépített konyhabútor, fagyasztós hűtő, gáztűzhely és sütő, étkezőasztal és székek. A fürdőben mosógép. Két szobában igény esetén 1-1 dupla ágykeret megoldható.

Közös költség: 17.500 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A fűtést és a meleg vizet vadonat új kondenzációs gáz-cirkó (BOSCH) gondoskodik. Minden közmű mérőórás. A fűtést és a melegvizet gáz-cirkó szolgáltatja.

Az elhelyezkedése kiváló. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is.

Gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Busz 108E 27 110 112 178 8E
Éjszakai 908

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

I speak English as well as German. Ich spreche deutsch so wohl als auch englisch.

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: Busz 108E 27 110 112 178 8E Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.397 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.570 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.160 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.160 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.160 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME ÉSZK ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME GTK ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME KSK ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME TTK ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME-ÉŐK ( 1.958 km )
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME-VBK ( 1.958 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.016 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.397 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE HTK ( 1.962 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.836 km )
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola - SSZHF ( 1.726 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások