N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
180.000 Ft/hó

Szép utca

Budaörs  110 m2, 2 szoba
Blaskó Bernadett, +36/30-296 Mutasd

részletek

Kellemes hangulatú , igazán szép és Elegáns 110 nm-es házrész kiadó Tulajdonostól, hosszú és rövidebb távra is !!!Budaörsön csendes utcában, 3 percre a központtól.A lakás külön bejárattal rendelkezik, elegánsan berendezett nappaliban bőr ülőgarnitúra, 80 csatornás kábel tv, hangulatvilágítás, nagy sebességű internet! A hálószobában szintén LG tv, sok csatornával, a konyhából nyílik egy 30nm es gazdasági helység jelenleg, vasalószoba és tároló!
A fürdöszoba egy éve lett kialakitva, legjobb és exkluziv berendezésekkel,Wellis többfunkciós hidromasszázskád, + Rawak zuhanyzó és elektromos Wc+hangulatvilágitással külön rendelésü olasz csempével. Kert kapcsolatos ,parkolási lehetöség itt, zárt részen. Az árban benne van a szemétszállitási dij is, parkfenntartás, karbantartás! Az apartman lakás, egyedi kialakítása miatt 2 vagy 1 fönek kényelmes és ideális. Igényes és megbizható lakók jelentkezését várom.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások