Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

szabadság út

Budaörs  130 m2, 4 szoba + 1 félszoba
Fülep Tibor, +36/30-708 Mutasd

részletek

Kiadó Budaörsön, Önkormányzat közelében, park melletti 130 négyzetméteres, kétszintes, felújított családi ház. A házhoz egy 100 négyzetméteres udvar tartozik, egy fedett gépkocsibeállóval és terasszal.
Az ingatlan központi fekvése miatt, az iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok pár perc alatt elérhetőek. A buszmegállók egy percre vannak.
Az alsó szinten konyha, kamra, nappalival egybenyitható étkező, gardrób, fürdőszoba és az előszoba található. A felső szinten 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba és egy erkély van.
A konyha beépített bútorral, mosogatógéppel és gáztűzhellyel ellátott, a ház többi helyisége bútorozatlan. A fűtést és a melegvíz szolgáltatást a kazánházban lévő kondenzációs kazán biztosítja.
Az ingatlanban a dohányzás és az állattartás nem megengedett.

Az ingatlant minimum egy éves időszakra kiadó, kéthavi kaució és egy havi bérleti díj fizetendő.
Bérleti díj 250 ezer forint + rezsi. Az ingatlan azonnal költözhető.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások