Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
550.000 Ft/hó

Hóvirág utca

Budaörs  310 m2, 6 szoba

részletek

KIADÓ Budaörs kiépített,Törökugrató részén 3 szintes, újszerű állapotú családi ház.

A praktikus elosztású, napfényes, 306 m2-es ház 720 m2-es telken épült. A házban 54 m2-es kandallós nappali, 5 szoba és 4 fürdőszoba áll az ott lakó rendelkezésére. A ház légkondicionált és riasztóval felszerelt. A kertben automata öntözőberendezés működik és kerti sütögető került kialakításra . A fűthető, földszinti dupla garázs a házból vagy a távirányítós kapukon keresztül közelíthető meg.

A mosókonyhában a szauna helye kiépített. A lépcsőház stabil, tégla építésű. A kandallós nappaliban félköríves panoráma ablakokból gyönyörködhet a kilátásban az ott lakó. Az étkezőből kiléphet a kertkapcsolatos 25 m2-es teraszra. A fűtés gáz cirkó, a nappaliban padlófűtés is kiépítésre került. A kandalló fűtésre is használható.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Földszint (részben félszuterén): dupla garázs 5 m széles távirányítós
kapuval; szoba; fürdőszoba, mosókonyha, előtér, lépcsőház;
1. szint: előszoba, lépcsőház (bejárat a kertből); fürdőszoba; félszoba; 3
terű nappali; konyha (ablak a kertre és a teraszra); kamra; terasz
kertkapcsolattal;
2. szint: folyosó; 2 fürdőszoba; 3 szoba; erkély (két szobából is
megközelíthető).

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások