Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
310.000 Ft/hó

Domb utca

Budaörs  120 m2, 4 szoba

részletek

Kiadó Budaörsön egy 120 m2-es, kis saját kerttel rendelkező sorházi lakás. Az ingatlan Budaörs fő közlekedési útjától egy perce van, de fekvése miatt teljesen csendes. Kényelmes, családi otthon, mely részlegesen be van bútorozva. Az alsó szinten a belépő, konyha és tágas étkező, továbbá a nappali, valamint gardob, fürdő és kamra lett kialakítva. A nappaliból nyílik széles erkélyajtóval a terasz, és a szomszédoktól elszeparált kis kert.
A második szinten 3 hálószoba, gardob, tágas fürdőszoba van. Az egyik hálószobákban hatalmas beépített szekrény, a másikban nagy könyves szekrény is rendelkezésre áll. A nagy klímás hálóból lehet kilépni a felső teraszra, gyönyörű kilátással a budaörsi hegyekre.
A harmadik, szinten van a negyedik háló/ lakószoba és fürdőszoba, mosdóval, zuhanyozóval, WC-vel.
A zárt közös területen két kocsi parkolására van lehetőség.
Bolt, iskola, bank, önkormányzat gyalog is 3 percen belül érhető el.
Azonnal költözhető.

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások