Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
185.000 Ft/hó

Vörösmarty utca

Biatorbágy  60 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Száraz Enikő, +36/20-458 Mutasd

részletek

Kiadó Biatorbágyon kellemes, csendes utcában, egyedi stílusú, igényesen felújított 60 m2-es családi ház füvesített, különleges kerttel. Pár lépésre a patakpart, a nappaliból rálátás a Biai tóra. Néhány perc sétányira bolt, hentes, pékség, zöldséges, cukrászda, bölcsi, ovi, iskola, buszmegálló.
A ház korszerűen szigetelt, műszaki állapota kifogástalan, új vezetékelés, klíma, kombinált gázcirkó és radiátorok. Egyedi fa nyílászárók, spaletták. Új, esztétikus burkolatok, hajópadló, egyedi fa konyhabútor, előszobafal. A nyári hőséget a nappaliban elhelyezett klíma teszi élhetővé. A konyha tágas, bútorozott, benne kamrarész és előszobafal, két világos bútorozatlan szoba (nagy nappali és háló), fürdőszoba (zuhanyzó + WC). A konyhában Zanussi kombinált tűzhely, Gorenje elszívó, rejtett hangulatvilágítás, bükk munkalapok. Hihetetlenül jól pakolható tároló helyek a konyhában, fürdőben. A konyha két szemközti oldaláról nyílik a két szoba, a kisebb szobából bejárat a fürdőbe. A kis
szobából a kilátás a hátsó kertre, ezen a teraszajtón egy fa oszlopokkal szegélyezett kb. 9 m2-es teraszra jutunk, ami remek hely egy reggeli kávéra vagy egy kis délutáni pihenőre. A teraszról külső kamra nyílik, mellette az alsó kerti pihenő grillezővel, hatalmas kő+fa asztallal, paddal. A pihenőt kőfal és oszlopsor szegélyezi. A kertben téglából és terméskőből épített hangulatos autentikus pince. Az udvar bontott téglával burkolt. A kert füvesített, orgona sövény, kerti komposztáló, terméskővel szegélyezett fűszerágyások, hatalmas faragott antik pihenő és virágtartó.
Az utcában optikai kábelnet (UPC, Telekom, Biatv), a szolgáltatást a bérlő saját igényei szerint alakíthatja ki. Villany, gáz, víz+csatorna (Elmű, Főgáz, Fővárosi Vízművek).
A ház dohányzás mentes. Parkolni a kapu előtti autófelhajtón lehet. Kisállat (kutya, macska, egyéb) egyedi megbeszélés kérdése. A kertet igény szerint a bérbeadó gondozza.


Környék egyéb: Biai tó, patakparti sétáló, iskola,
óvoda, bölcsőde, boltok, éttermek,
fagyizók, éjjel-nappali, stb.
Közlekedés egyéb: Távolsági busz, vonat

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások