N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Vörösmarty utca

Biatorbágy  60 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Száraz Enikő, +36/20-458 Mutasd

részletek

KIADÓ Biatorbágyon, a tónál, kellemes, csendes utcában, egyedi stílusú, igényesen felújított 60 m2-es családi ház közel 400 m2-es füvesített, rendezett kerttel. Pár lépésre a patakpart, a nappaliból rálátás a Biai tóra. Néhány perc sétányira a bolt, hentes, pékség, zöldséges, cukrászda, bölcsi, ovi, iskola, buszmegálló.
A ház korszerűen szigetelt, műszaki állapota kifogástalan, új vezetékelés, klíma, kombinált gázcirkó és radiátorok, de a régi cserépkályha is kellemesen befűti szinte az egész házat. Egyedi fa nyílászárók, spaletták. Új, esztétikus burkolatok, hajópadló, egyedi fa konyhabútor, előszobafal. A nyári hőséget a nappaliban elhelyezett klíma teszi élhetővé.
A konyha tágas, bútorozott, benne jól pakolható kamrarész és előszobafal, két világos bútorozatlan szoba (nagy nappali és háló), fürdőszoba (zuhanyzó + WC). A konyhában új Zanussi kombinált tűzhely, Gorenje elszívó, rejtett hangulatvilágítás, bükk munkalapok. Hihetetlenül jól pakolható tároló helyek a konyhában, fürdőben. A konyha két szemközti oldaláról nyílik a két szoba, a kisebb szobából bejárat a fürdőbe. A kis szobából a kilátás nyílik a hátsó kertre, ezen az ajtón egy fa oszlopokkal szegélyezett kb. 9 m2-es teraszra jutunk, ami remek hely egy reggeli kávéra vagy egy kis délutáni pihenőre. A teraszról külső kamra nyílik.
A terasz mellett kerti pihenő grillezővel, paddal. A pihenőt kőfal és oszlopsor szegélyezi. A kertben téglából és terméskőből épített hangulatos autentikus pince. Az udvar bontott téglával burkolt. A kert füvesített, orgona sövény, kerti komposztáló, terméskővel szegélyezett fűszerágyások.
Az utcában optikai kábelnet (UPC, Telekom, BiaTV), a szolgáltatást a bérlő saját igényei szerint alakíthatja ki. Villany, gáz, víz bevezetve, a közműszolgáltatásokat a bérlő, mint számlafizető veheti igénybe. Jelenlegi szolgáltatók: ELMŰ, Fővárosi Vízművek, FŐGÁZ, NHKV.
A ház dohányzás mentes, a házban kutya, macska nem lakhat. Parkolni a kapu előtti autófelhajtón lehet.
Minimum egyéves, határozott idejű, közjegyző előtt kötött bérleti szerződés, felmondás esetére befogadó nyilatkozat, két hónap kaució. A havi bérleti díj 170.000 Ft.


Környék egyéb: Biai tó, patakparti sétáló, iskola,
óvoda, bölcsőde, boltok, éttermek,
fagyizók, éjjel-nappali, stb.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások