Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Szabadka utca

Dunakeszi  50 m2, 2 szoba
Hoffmann Mariann, +36/30-444 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 150 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 300 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség 15 000 HUF / hó
Méret 50 m2
Szobák száma 2 szoba
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet 1
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Udvari
Amerikai konyha
Lakás adatai
Város Dunakeszi
Kerület rész Tóváros
Ingatlan címe Szabadka utca
Fűtés Házközp. mérőórával
Ház jellege Lakóparki
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Épület szintjei 4

Lakás jellemzők: Privát fürdőszoba, Fürdőkád

részletek

Hosszú távra kiadó egy nagyon szép állapotú első emeleti lakás 10 éve épült lakóparkban.
Amerikai konyhás nappali plusz egy egész szoba, wc fürdő külön helyiségben és egy tágas, árnyékos erkély tartozik az ingatlanhoz.
A konyha teljesen gépesített, ezen kívül az összes beépített bútor, többek közt egy óriási gardrób is a lakás része, ezen kívül a lakás bútorozatlanul kerül kiadásra. A rezsi havi fogyasztás alapján kerül fizetésre, a lakás mindenből külön mérőórákkal rendelkezik.
Közlekedés: autóval 30-40 perc alatt Budapest központi részére lehete érni, buszmegálló 100 méterre a lakástól. Kisbolt, cukrászda, Spar a közelben.
Az ingatlan azonnal költözhető két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése után. A szerződést közjegyző előtt írjuk, melynek költségét a felek közösen vállalják.
Megtekinthető hétköznapokon a délutáni órákban, illetve hétvégén bármikor, előre egyeztetett időpontban.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások