Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Királyhágó tér

Budapest, XII. Kerület  34 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Molnár Péter, +36/30-515 Mutasd

részletek

12. kerület Királyhágó Téren, luxus minőségben kialakított, bútorozott, panorámás kislakás kiadó!

A lakás teljes körűen felújított és bútorozott, még nem lakott benne senki. Az összes konyhai és egyéb géppel fel van szerelve (beépített sütő, hűtő, páraelszívó, főzőlap, mosógép) elektromos és gázfűtéssel, valamint légkondicionálóval, illetve a képeken látható teljes bútorzattal van ellátva. Buda talán legjobb részén, a Királyhágó Téren található jó állapotú liftes ház 6. emeletén, csodálatos örökpanorámával a budai várra.
A lakás egyedülálló beosztásának köszönhetően egy tágas amerikai konyhás nappali, külön hálószoba, fürdőszoba és még egy külön bejáratú kis gardrób szoba is van benne. A felhasznált anyagok, a lakberendezési eszközök, a bútorok, gépek mind prémium minőségűek és teljesen újak.
A lokáció tökéletes, hiszen a Királyhágó Téren gyakorlatilag minden pár lépésre megtalálható - élelmiszer és dohánybolt, pékség, reggeliző helyek, virágárus, bankok, delikátesz boltok, éttermek, sörözők, cukrászda, de még egy galéria is van a házzal szemben. A közlekedés is kiváló, több busz és villamos is megáll a téren, de a Déli Pályaudvar is csak pár perc. A lakás mégis teljesen csendes, mivel nem az utcára, hanem a csodálatos budai várra néz minden szobája, amelyek így nagyon világosak és különleges hangulatúak.
További extra, hogy NINCS KÖZÖS KÖLTSÉG ÉS VÍZDÍJ, köszönhetően a ház egyéb bérleti bevételeinek, így csak a gázt és a villanyt kell a saját fogyasztás után fizetni.
Hosszú távú bérlőt keresek Buda talán legszebb garzonjára.

Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.408 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.484 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások