Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Hegyalja út

Budapest, XII. Kerület  80 m2, 3 szoba

részletek

XII. kerületben, HEGYALJA ÚTON BÉRLÉSRE KÍNÁLOK EGY 80 m2-es, 3 SZOBÁS, GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, DÉLI FEKVÉSŰ, NAPSÜTÉSES, NAGYON VILÁGOS, NAGY ERKÉLYES FÖLDSZINTI LAKÁST!

A kis társasház a Hegyalja út felső, Farkasrét felőli részén található. A társasház kulturált, igényes, a hozzá tartozó kis kert szépen gondozott. A lakáshoz tartozik egy autó számára beállási lehetőség utcai kapcsolatos GARÁZSBAN (magasabb autó - egyterű - is befér).

A lakás a FÖLDSZINTEN TALÁLHATÓ, frissen van kifestve, gyönyörű parketta van a szobákban, a szeparált KONYHA is teljesen új, gépesített.

Egy nagyobb (21 m2) és egy kisebb (14 m2) szoba egymásból is, de ezek KÜLÖN IS NYÍLNAK, a másik nagyobb (20 m2) szoba szeparált, külön nyíló. A gyönyörű fürdőszobában KÁD ÉS ZUHANYZÓ IS van és a WC szeparált.

Az előszobában praktikus beépített szekrények könnyítik meg a pakolást. Tartozik a lakáshoz egy nagy méretű ERKÉLY IS, mely kertre néző. A lakás DÉLI fekvésű, ennek köszönhetően NAGYON VILÁGOS, NAPSÜTÉSES.

Közös ktg. 15e Ft/hó, melyben egy fő részére a korlátlan vízfogyasztás is benne van. Fűtése gáz cirkóval megoldott. Minden egyedi mérős. Rezsi fizetése fogyasztás alapján történik.

A lakás 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel AZONNAL költözhető. Hosszú távra, minimum 1 évre kiadó.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon mielőbb. Érdeklődőink részére közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.

www.renthungary.hu

Környék: Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Farkasréti Temető, Németvölgyi út,
Britannica, Déli pályaudvar, MOM-PARK,
Hegyvidék Bevásárlóközpont Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.190 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.504 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások