Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Kiscelli köz

Budapest, III. Kerület  44 m2, 1 szoba + 1 félszoba
F. Nóra, Telefonszám rejtett.

részletek

TULAJDONOSTÓL a III. kerületben a Remetehegyen hosszútávra kiadó egy társasházi harmadik emeleti 44 nm-es, csendes, teljeskörűen felújított, modernizált, hő- és hangszigetelt másfél szobás lakás.
A lakás dél-nyugati tájolású, parkos környezetben, erdő közelében található. A lakópark nagyméretű zöld területtel, parkolóval rendelkezik.
Az erkélyes nappali, a hálószoba és a konyha a park irányába néz. A nappaliba klíma és egy nagyméretű gardróbszekrény került beépítésre. Kádas fürdőszoba, külön WC és egy polcozott kamra a lakás további helyiségei.
A lakás gépesítve, mosógéppel, kombi hűtőszekrénnyel, elektromos sütővel, gáz főzőlappal kerül átadásra. A fűtést és a melegvizet cirkó gázkazán biztosítja.
Dohányzás, kisállat tartása nem megengedett.

Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.348 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.905 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.938 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.905 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.824 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások