Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Dorozsmai utca

Budapest, XIV. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó 3. emeleti 2 szobás, világos, gépesített (elektromos sütő és főzőlap, hűtőgép, mosógép, mikrohullámú sütő), bútorozott lakás a XIV. kerületben, a Zöldváros Lakóparkban, zöld övezetben, csendes környéken, nagyon jó közlekedéssel (a belváros akár átszállás nélkül is gyorsan elérhető, csakúgy, mint a legtöbb egyetem és főiskola). Igény esetén további bútorozás megoldható. A ház és a lakás is újszerű állapotú. A lakás elosztása kiváló, nappali amerikai konyhával, hálószoba, előszoba, fürdő WC-vel található az ingatlanban. A lakóparkban 24 órás felügyelet működik a lakók biztonságát, nyugalmát szolgálva.
A rezsi az egyedi mérőóráknak, a kedvező fekvésnek, valamint az „A” osztályú energetikai besorolásnak köszönhetően rendkívül alacsony, közös költséggel együtt 35.000 Ft/hó
Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + rezsi
Kéthavi kaució és tárgyhavi bérleti díj ellenében költözhető.
Kérem, közvetítők ne keressenek!

Környék: Városliget
Közlekedés: Kis földalatti Egyetem közeli:
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.854 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.732 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Újépítésűek (5)