Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Kedves Hirdető!


Az Albérlet.hu oldalain apróhirdetést, reklámot, vagy egyéb anyagot elhelyezni kívánó hirdetőink, egyben elfogadják az alábbi hirdetési szabályzatot.

Az Albérlet.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség. Az Albérlet.hu üzemeltetői nem vállalnak semminemű felelősséget és nem vonhatók felelősségre a rendszer használatából adódó bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Ez vonatkozik az Albérlet.hu oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is.

A felhasználók érdekében az apróhirdetés szabályaival nem összeférő hirdetés feladókat igyekszünk kiszűrni.

Fenntartjuk továbbá a hirdetések, reklámok és egyéb, az Albérlet.hu oldalain elhelyezett anyagok törlésének jogát, ha azok jogsértést valósítanak meg, vagy jó erkölcsbe ütköznek illetve ha a hirdetés ugyanabban a típusban ugyanazokkal a paraméterekkel kétszer jelenik meg egy céges előfizetés / hirdető adatbázisában.
Céges előfizetés: jelenleg érvényes Szolgáltatási Szerződés megléte az Alberlet.hu portálon nyújtott szolgáltatásokra.
Hirdető: magánszemélyes regisztráció által hirdetést feladó, valamint céges előfizetésben regisztrált referens.

Egy adott e-mail cim vagy telefonszám csak 1 hirdető adatai között szerepelhet. Telefonszám, e-mail cim, link nem kerülhet a hirdetési leírás rovatába. Az Alberlet.hu fenntartja a jogot az ilyen tartalmak törlésére.

Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használók érdekeinek megfelelően a fent említett szempontok figyelembevételével adja fel!