N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .

Keresünk Önnek albérlőt.

Alberlet.hu ingatlanreferensek. 2005. évtől több mint 10 000 megbízás, jelen pillanatban 30 kizárólag az ingatlan bérbeadás területén dolgozó ingatlanreferens segítségére számíthat.

Miért érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat:

Nem kell otthon ülnie és várnia jelentkezőket, mi megkeressük, megtaláljuk azt, aki fizetőképes és Önnek is megfelel. Cégünk és munkatársaink mint a hazai lakóingatlan bérleti piac meghatározó szereplője évek óta tapasztalattal rendelkeznek a jó albérlő kiválasztásában. Ha valaki lakását ki akarja adni, akkor fontos szempont, hogy olyan albérlőt találjon, aki rendben fizet, a lakást nem lakja le, nem okoz kárt, megfelelő életvitelt folytat, nem veszik össze a szomszédokkal, nem használja a lakást illegális tevékenységekre.

Szintén kellemetlen a lakás kiadási procedúrában, hogy Önnek meg kell adnia a lakása címét egy csomó idegen embernek, akik ezzel visszaélhetnek. Bízza ránk ezt a munkát és már csak azokat visszük el a lakására, akik az Ön által adott szempontoknak megfelelnek.

A cég ügyvédi irodája rendszeresen segédkezik a speiális bérleti szerződések megkötésében. Önnek nem kell szerződést átfogalamaznia, mi elintézzük Ön helyett. Díjmentes szolgáltatásként, meghatalmazással az ügyvédi iroda elindítja a behajtási procedúrát, ha az albérlő valamiért nem fizetne Önnek.

MEGBÍZÁS BÉRBEADÁSRA:

További információ:

Barta Ákos
Ügyvezető
barta.akos@alberlet.hu
+36/30-905-6396

 

Irodánk:

1061 Budapest Király u. 52. Alberlet.hu Ingatlan Kft központ

Online megbízás