Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

 

Kedves Ingatlanos Kollégák!
Bevezető árak, még nagyobb elérés a csúcsszezonban!
Keresd a kiemelések között. Ára MOST 1 000 Ft!
Az ApartmentsOfBudapest.com weboldalt 2006-ban indították azzal a céllal, hogy a Budapesten élő, vagy akár csak hosszabb-rövidebb ideig ide látogató külföldiek számára megkönnyítsük, sőt, amennyire csak lehet élvezetessé tegyük a megfelelő városrész és otthon megtalálását.
Így weboldalunkon elsősorban üzletemberek, külföldi diákok és tanárok, internshipre érkezők keresnek lakást, de nem ritkák a startupper teamek, vagy éppen a nyarat Budapesten eltölteni szándékozó fiatal és idős párok sem. Különösen sokan találják meg nálunk az ideális albérletet a skandináv országokból.
 
Szép napot kívánunk,
Perczel Adrienn
Ügyfélszolgálati kapcsolattartód

Alberlet.hu Kft.
Mobile: +36 70 376 41 62, H-1075 Budapest, Holló u. 3-9.
E-mail: p.adrienn@alberlet.hu · Web: www.alberlet.hu