Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
 

 

Kedves Barátunk!
Szeretnénk felhívni a figyelmed arra az örömteli eseményre, hogy 2016 július 1-től az Alberlet.hu online csoport új taggal bővült.
Az ApartmentsOfBudapest.com weboldalt 2006-ban indították azzal a céllal, hogy a Budapesten élő, vagy akár csak hosszabb-rövidebb ideig ide látogató külföldiek számára megkönnyítsük, sőt, amennyire csak lehet élvezetessé tegyük a megfelelő városrész és otthon megtalálását.
Így weboldalunkon elsősorban üzletemberek, külföldi diákok és tanárok, internshipre érkezők keresnek lakást, de nem ritkák a startupper teamek, vagy éppen a nyarat Budapesten eltölteni szándékozó fiatal és idős párok sem. Különösen sokan találják meg nálunk az ideális albérletet a skandináv országokból.
 
Szép napot kívánunk,
Legény Imre

Alberlet.hu Kft.
Mobile: +36 70 250 00 01, H-1075 Budapest, Holló u. 3-9.
E-mail: l@alberlet.hu · Web: www.alberlet.hu