Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

ApartmentsOfBudapest.com

Az ApartmentsOfBudapest.com weboldalt 2006-ban indítottuk azzal a céllal, hogy a Budapesten élő, vagy akár csak hosszabb-rövidebb ideig ide látogató külföldiek számára megkönnyítsük, sőt, amennyire csak lehet élvezetessé tegyük a megfelelő városrész és otthon megtalálását.
 
Így weboldalunkon elsősorban üzletemberek, külföldi diákok és tanárok, internshipre érkezők keresnek lakást, de nem ritkák a startupper teamek, vagy éppen a nyarat Budapesten eltölteni szándékozó fiatal és idős párok sem. Különösen sokan találják meg nálunk az ideális albérletet a skandináv országokból.
Hosszútávú és pár hónapos tartózkodásra is sok kereső érkezik weblapunkra és jellemzően még Pestre érkezésük előtt válogatnak a lakásokból, kérnek megtekintésre időpontot, illetve foglalnak lakást.
 
Angol nyelvtudással és nyitott gondolkodással rendelkezőknek ajánljuk az áttöltést az ApartmentsOfBudapest.com -ra, hiszen ezek szükségesek az érdeklődőkkel való sikeres kommunikációhoz!