Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Perczel Adrienn
+36-70-376-4162
p.adrienn@alberlet.hu

   

DRAGE 2016 árak

DRAGE, egy festői szépségű kis halászfalu Horvátországban, Zadar és Sibenik között félúton.

A közvetlenül a tengerparton fekvő házban egy 8 és egy 6 fős, mindennel felszerelt apartman található, melyek igény esetén egybenyithatóak.

A part túlnyomó részt sziklás, kiépített lépcsőkkel, kényelmes teraszokkal, a gyerekek részére pedig apró-kavicsos partszakaszt alakítottak ki.

A turnusok – a forgalom elkerülése végett – általában keddi napokon váltják egymást.

Apartmanok / árak / hét:
- 6 fős: 850 EUR / 7 éj
- 8 fős: 1150 EUR / 7 éj
- egyben a 2 apartman (a teljes ház) ára:  2000 EUR / 7 éj

DRAGE ♥FOREVER

___________________________________________________________________________________

DRAGE 2016 leírás

A ház Dragéban (közép Dalmáciában) van, Biograd és Pakostane üdülőhelyek közvetlen közelében. 35 km északra Zadar és kb. ugyanennyi Sibenik délre. Az egész Dolaska Drage kicsi, csak nyáron lakják ezt a kedves üdülőfalut.

A ház 3 szintes, alul egy nagy terasz, konyha és étkező van és egy külső WC. A középső szinten (6 személyes apartman), 3 szoba, konyha és 2 db (kádas) fürdőszoba + nagy erkély található. A hálók maguk is kis előszobás apartmanok.

Felső szinten 4 db hálószoba, 2 db zuhanyozó és egy hosszú keskenyebb erkély épült.

        

A fürdőszobák és konyhák jól felszereltek, (beépített egyedi bútorok, IKEA bútorok és tárgyak, Billerbeck ágynemű, grill, külső zuhany, stb. a konyhákban elektromos beépített főzőlap, hűtő, mikró, teljes főző és étkészlet, csak SÜTŐ NINCS!).

KÖZVETLEN TENGERPARTI HÁZ! Saját kiépített kicsit lejtő lejáróval (30 m.) Kiépített strand a napozáshoz és könnyű a vízbe jutás. A parton díszvilágított sétaút van. Gyakorlatilag mindent lehet bérelni, ami vízisport és játék, az utazási (magyar) iroda rendszeresen szervez hajókirándulást a Kornátokra (nemzeti park), de lehet menni Pakostanéból és Biográdból is. Van KÁVÉZÓ és van SUPERMARKET, KOMP a szigetjárásokhoz. A legszebb szigetek egyike a Murter kocsival is bejárható, közel a KRKA vízesés és nemzeti park. Zadart látni kell, Sibenik gyönyörű, Trogir pedig Dubrovnikig a legszebb város az egész parton.

Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal:

Perczel Adrienn
+36-70-376-4162
p.adrienn@alberlet.hu


___________________________________________________________________________________

    

DRAGE 2016 megközelítés

A Budapest – Drage távolság 650 km. Mintegy 6 óra. Szinte végig autópályán mehetünk.

ÚT DRAGÉBA:

1.       Magyarországi szakasz M7 Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa, LETENYE a határátkelőhely. Az utolsó benzinkút INA, a 191 km-nél.

2.       Irány az A4 autópályán ZAGREB, a kapuknál pár kilométer után ki kell venni az automata jegyosztóból egy jegyet. Zágráb előtt a következő kapunál kell fizetni. Nem kell bemenni Zágrábba, hanem mindig a RIJEKA, SPLIT, KARLOVAC táblát követni. A Zagreb melletti elkerülő szakasz ingyenes. A zágrábi gyűrűn figyeljünk, hogy mikor kell lemenni RIJEKA – SPLIT felé, Lucko a hely neve, itt újabb kapun kell átmenni. Az A1 autópályán vagyunk.

3.       A következő város Karlovac. Ekkor az irány még mindig RIJEKA, SPLIT.

4.       KARLOVAC után Bosiljevo II-nél válik el egymástól a RIJEKA és a SPLIT irány, itt a SPLIT irányába  menjünk.

5.       Menjünk innen 213 km-t, a 19. BENKOVAC kijáratig, a PAKOSTANE – BIOGRAD felé, majd a fizetőkapu után bal, PAKOSTANE felé. Már csak 18 km van hátra. Hamarosan jobbra kell fordulni és menni Vrana falu felé. Ott a falu végén élesen balra kell kanyarodnio, Pakostane felé. A faluba nem kell bemenni, hanem pont előtte SIBENIK, SPLIT irányba felkanyarodni a híd alól a régi tengerparti útra és mintegy 2 km út után találunk rá a DRAGE táblára. Már előtte érdemes jobbra nézni.

6.       Az úton, már Dragéban bal oldalon található a Stipe étterem, a környék legjobb étterme. Mellette található az élelmiszerbolt, újságos. Előtte elautózva egyenesen már csak egy kilométer és egy hajtűkanyar a házig.

7.       Cím: ulica ZADARSKA 54.  

A ház koordinátái:
N 043 52’40,15”
E 015 32’43,46”

Jó utat!

Zagreb 350 km
Zadar 35 km
Šibenik 35 km
Trogir 80 km
Split 100 km

Wien/Bécs 700 km
Budapest 650 km
Milano 718 km
München 640 km
Parizs 1557 km
Prága 926 km

Krika vízesés 50 km
Paklenica 85 km
Plitvicei-tavak 85 km