N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .

Perczel Adrienn
+36-70-376-4162
p.adrienn@alberlet.hu

   

DRAGE 2016 árak

DRAGE, egy festői szépségű kis halászfalu Horvátországban, Zadar és Sibenik között félúton.

A közvetlenül a tengerparton fekvő házban egy 8 és egy 6 fős, mindennel felszerelt apartman található, melyek igény esetén egybenyithatóak.

A part túlnyomó részt sziklás, kiépített lépcsőkkel, kényelmes teraszokkal, a gyerekek részére pedig apró-kavicsos partszakaszt alakítottak ki.

A turnusok – a forgalom elkerülése végett – általában keddi napokon váltják egymást.

Apartmanok / árak / hét:
- 6 fős: 850 EUR / 7 éj
- 8 fős: 1150 EUR / 7 éj
- egyben a 2 apartman (a teljes ház) ára:  2000 EUR / 7 éj

DRAGE ♥FOREVER

___________________________________________________________________________________

DRAGE 2016 leírás

A ház Dragéban (közép Dalmáciában) van, Biograd és Pakostane üdülőhelyek közvetlen közelében. 35 km északra Zadar és kb. ugyanennyi Sibenik délre. Az egész Dolaska Drage kicsi, csak nyáron lakják ezt a kedves üdülőfalut.

A ház 3 szintes, alul egy nagy terasz, konyha és étkező van és egy külső WC. A középső szinten (6 személyes apartman), 3 szoba, konyha és 2 db (kádas) fürdőszoba + nagy erkély található. A hálók maguk is kis előszobás apartmanok.

Felső szinten 4 db hálószoba, 2 db zuhanyozó és egy hosszú keskenyebb erkély épült.

        

A fürdőszobák és konyhák jól felszereltek, (beépített egyedi bútorok, IKEA bútorok és tárgyak, Billerbeck ágynemű, grill, külső zuhany, stb. a konyhákban elektromos beépített főzőlap, hűtő, mikró, teljes főző és étkészlet, csak SÜTŐ NINCS!).

KÖZVETLEN TENGERPARTI HÁZ! Saját kiépített kicsit lejtő lejáróval (30 m.) Kiépített strand a napozáshoz és könnyű a vízbe jutás. A parton díszvilágított sétaút van. Gyakorlatilag mindent lehet bérelni, ami vízisport és játék, az utazási (magyar) iroda rendszeresen szervez hajókirándulást a Kornátokra (nemzeti park), de lehet menni Pakostanéból és Biográdból is. Van KÁVÉZÓ és van SUPERMARKET, KOMP a szigetjárásokhoz. A legszebb szigetek egyike a Murter kocsival is bejárható, közel a KRKA vízesés és nemzeti park. Zadart látni kell, Sibenik gyönyörű, Trogir pedig Dubrovnikig a legszebb város az egész parton.

Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal:

Perczel Adrienn
+36-70-376-4162
p.adrienn@alberlet.hu


___________________________________________________________________________________

    

DRAGE 2016 megközelítés

A Budapest – Drage távolság 650 km. Mintegy 6 óra. Szinte végig autópályán mehetünk.

ÚT DRAGÉBA:

1.       Magyarországi szakasz M7 Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa, LETENYE a határátkelőhely. Az utolsó benzinkút INA, a 191 km-nél.

2.       Irány az A4 autópályán ZAGREB, a kapuknál pár kilométer után ki kell venni az automata jegyosztóból egy jegyet. Zágráb előtt a következő kapunál kell fizetni. Nem kell bemenni Zágrábba, hanem mindig a RIJEKA, SPLIT, KARLOVAC táblát követni. A Zagreb melletti elkerülő szakasz ingyenes. A zágrábi gyűrűn figyeljünk, hogy mikor kell lemenni RIJEKA – SPLIT felé, Lucko a hely neve, itt újabb kapun kell átmenni. Az A1 autópályán vagyunk.

3.       A következő város Karlovac. Ekkor az irány még mindig RIJEKA, SPLIT.

4.       KARLOVAC után Bosiljevo II-nél válik el egymástól a RIJEKA és a SPLIT irány, itt a SPLIT irányába  menjünk.

5.       Menjünk innen 213 km-t, a 19. BENKOVAC kijáratig, a PAKOSTANE – BIOGRAD felé, majd a fizetőkapu után bal, PAKOSTANE felé. Már csak 18 km van hátra. Hamarosan jobbra kell fordulni és menni Vrana falu felé. Ott a falu végén élesen balra kell kanyarodnio, Pakostane felé. A faluba nem kell bemenni, hanem pont előtte SIBENIK, SPLIT irányba felkanyarodni a híd alól a régi tengerparti útra és mintegy 2 km út után találunk rá a DRAGE táblára. Már előtte érdemes jobbra nézni.

6.       Az úton, már Dragéban bal oldalon található a Stipe étterem, a környék legjobb étterme. Mellette található az élelmiszerbolt, újságos. Előtte elautózva egyenesen már csak egy kilométer és egy hajtűkanyar a házig.

7.       Cím: ulica ZADARSKA 54.  

A ház koordinátái:
N 043 52’40,15”
E 015 32’43,46”

Jó utat!

Zagreb 350 km
Zadar 35 km
Šibenik 35 km
Trogir 80 km
Split 100 km

Wien/Bécs 700 km
Budapest 650 km
Milano 718 km
München 640 km
Parizs 1557 km
Prága 926 km

Krika vízesés 50 km
Paklenica 85 km
Plitvicei-tavak 85 km