Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Média ismertető

www.alberlet.hu

Az Alberlet.hu egy on-line albérlet kereső portál, amely egyszerű könnyen használható felületet biztosít ingatlanok bérbeadásához, albérlet, szobatárs kereséséhez. Portálunk ingyenes felületet nyújt az albérlet kereső felhasználók számára, előfizetéses rendszerű az ingatlanirodák részére. Az ingatlantulajdonosi felhasználói körnek kiterjedt szolgáltatásrendszer került kialakításra.

Az Alberlet.hu albérletfigyelője a keresésnek megfelelően összegyűjti a megfelelő ajánlatokat és e-mailben értesítést küld, ha újabb kiadó lakás/ház jelent meg az adatbázisban.

A regisztráció során az Alberlet.hu jelentős felhasználói adatbázisra tett szert, ami további reklám kampányokra ad lehetőséget.

Felhasználói csoportok

Lakást, szobát keresők. Általában olyan 18-35 év közötti fiatalok, akik már elég jövedelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy szüleiktől külön éljenek, de még nincs saját lakásuk vagy ezt az életformát választják. Külföldi diákok, itt élő külföldiek, cégalkalmazottak, a rövidtávú apartmanoknál turisták.

Lakást kiadók. Olyan magasabb jövedelemmel rendelkező személyek, akik már nemcsak egy, hanem több lakása van, vagy korábban lakást vásároltak befektetési célra. Általában a 40-60 éves korosztályba tartoznak.

Hogyan találnak rá az oldalra

Az Alberlet.hu megtalálását már a neve is segíti, de emellett folyamatosan részt vesz on-line kampányokban, szerepel rendezvényen támogatóként.

Az oldal 10 éve üzemel, a keresőkben mindenütt az első találati oldalon szerepel.

Kereső Kulcsszó Organikus helyezés
Google albérlet 1
Google kiadó lakás 1


Hirdetések száma (Az alábbiak az éppen aktuális hirdetések számát mutatja)

Lakás, ház, szoba kiadó hirdetések száma átlagosan: 4000 - 5000 darab

Hirdetési felületeink a standard méretekben: (speciális méretek, direct mail, footer, webvideó, oldalátfestés, layer, linkes megjelenére is van lehetőség)

Hely Méret Ár
1 hétre
Ár
1 hónapra
Főoldal albérlet hirdetés lista 1. sor jobb szélső hirdetéshelye 283*212 60 000 Ft 180 000 Ft
Találati lista albérlet hirdetés lista 1. sor jobb szélső hirdetéshelye 283*212 60 000 Ft 180 000 Ft
       
       

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% áfát.

További információért és egyedi megrendelésért kérem az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen bizalommal:

Alberlet.hu Kft
Mobil: +36-70-376-4162
iroda@alberlet.hu