N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó Mester utca Budapest, IX. Kerület  41 m2, 2 szoba

részletek

IX., Mester utcában, egyetemek vonzáskörzetében, IV. emeleti, csendes, belső kertre néző, erkélyes, nappali + 1 hálószobás lakás, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, liftes házban kiadó.
A lakás lakberendező által berendezett és teljesen gépesített ( főzőlap, sütő, páraelszívő, mikro, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép). Légkondicionáló és redőny is beépítésre került.

A ház remek helyen található hiszen a Lágymányosi híd, Petőfi híd, a Ferenc krt. és az Üllői út közelségénekek köszönhetően mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető! Számos autóbusz- és villamosmegálló található a környéken, valamint a 3-as metró is percek alatt elérhető.

A környék mind bevásárlás, mind szórakozás és kikapcsolódás szempontjából tökéletes, hiszen sétatávolságon belül elérhető a Lurdy Ház, ahol a vásárlási lehetőségeken kívül mozi, bowling, biliárd, játszóház és éttermek is várják a leendő lakókat. Ugyancsak a közvetlen közelben van a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum és az Iparművészeti Múzeum, és nincs messze a Ráday sétálóutca sem.
A közelben található Haller park kulturált környezettel, hatalmas zöld területtel várja a kikapcsolódásra vágyókat, ráadásul a játszóterek mellett sportpálya és körbekerített kutyafuttató rész is található.
A házban több hasonló, vadonatúj, változatosan berendezett lakást is kínálunk, előzetes időpont egyeztetés után valamennyi megtekinthető.

management4you.alberlet.hu

Környék: Nagykörútról nyíló utca
Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME VIK ( 1.909 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE IK ( 1.323 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÁTK ( 1.323 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TTK ( 1.323 km )
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PPKE ITK ( 1.695 km )
Semmelweis Egyetem - SE ( 1.987 km )
Semmelweis Egyetem - SE ÁOK ( 1.987 km )
Semmelweis Egyetem - SE FOK ( 1.987 km )
Semmelweis Egyetem - SE GYTK ( 1.987 km )
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola - WSUF ( 1.558 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Biztonsági kód

Ajánlások