N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
389.000 Ft/hó Bimbó út Budapest, II. Kerület  125 m2, 3 szoba + 1 félszoba
B Jeroen, Telefonszám rejtett.

részletek

Frissen és teljesen, luxus színvonalon felújított 3 hálószobás, 2 fürdőszobával rendelkező 125 m2-es lakás. Minden teljesen új: a konyha, fürdőszobák, légkondicionálás, cirkókazán, burkolatok, szaniterek, beépített bútorok. A fényviszonyok felülmúlhatatlanok, egész nap körbesüti a lakás, mert a második (legfelső) emeleten van és a nappalinak keleti és dél-nyugati irányba néző ablakai és teraszai vannak, elvehetetlen panorámával a Svábhegy és a Széchenyi-hegyre ill. a közös használatú kertben lévő óriási fenyőfákra.

A konyha gépesített (hűtőszekrény, mosogatógép, elektromos sütő, gáz főzőlap), a nagy hálószobában tágas gardróbszekrény található, a nagyobb fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó van, míg a kisebben egy tágas zuhanyzó. A nappaliban beépített szekrények és egy különálló kamra kínál bőséges tárhelyet.

További információ: a Tesco Express 4 perc sétára található, a 149-es, 91-es és a 291-es busz megállója pár háznyira van, amivel könnyen eljuthat a Széll Kálmán térre vagy a Nyugati-pályaudvarhoz. Az 5-ös busz a Pasaréti úton ill. 5 perc sétára van. A Szilágy Erzsébet fasor is csak 10 percnyire van gyalog, ahol többek között az 56-os és 60-as villamos is jár. A Budagyöngye és a Rózsakert bevásárlóközpont is közel van.

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.676 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.033 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.618 km )
International Business School - IBS ( 1.618 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!
Biztonsági kód

Ajánlások