N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .

PREMIER Property ingatlankezelés

A bérbeadó ingatlanok iránt óriási a kereslet Budapesten és nagy számban vannak olyan személyek, akik jövedelmező befektetés céljából vásárolnak ingatlant. Azonban, amikor bérbeadás céljából vásárol valaki, fontos tudnia, hogy ehhez ingatlankezelés is tartozik. Gyakran idő- tapasztalat – vagy szakértelem hiányában a befektetésből a tulajdonosok nem hozzák ki a maximális profitot.

Partnerünk, a PREMIER Property Management Ingatlankezelő iroda  világszínvonalú szolgáltatást garantál.

Itt van néhány remek ok, miért őket válassza:

1., Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanpiacon, ezért sikeresen kezelnek bármilyen típusú, méretű, elhelyezkedésű ingatlant.
2., Csapatuk profi szakemberekből áll, akik nagy tudással rendelkeznek a helyi viszonyokról, melyet Önnel is megosztanak, ha tanácsra van szüksége a kiadással vagy a ingatlankezeléssel kapcsolatban.
3., Hatalmas ingatlankezelő tapasztalatuknak köszönhetően gyakorlati és tárgyilagos tanácsot tudnak adni bérlő kereséssel, ingatlan időszakos ellenőrzéssel, adózással kapcsolatban.
4., Segítenek abban, hogy az ingatlankezelés során az Ön hozamát maximalizálják, ezáltal a kockázatot a lehető legalacsonyabb szinten tartsák.
5., Alkalmazottaik folyamatos képzésekben részesülnek így tisztában vannak az ingatlanpiacon zajló legújabb változásokról, bármikor friss és lényeges információval tudnak szolgálni, akár egy piaci trendről, akár új törvényszabályozásról legyen szó.  

Ajánlott szolgáltatásaik befektetők részére:

Ingatlankezelés – magába foglalja a bérleti díj és rezsi havi rendszerességi beszedését a bérlőktől, az ingatlan folyamatos karbantartását, szükség esetén javítások elvégzését, biztosítási folyamatok ügyintézését - amennyiben szükséges-, társasházi illetve közüzemi díjak befizetését, ügyintézését, a szolgáltatókkal történő rendszeres kapcsolattartást, folyamatos kapcsolattartást a közös képviselettel, havi pénzforgalom kimutatásának küldését a tulajdonos részére, a havi bevétel továbbutalását a tulajdonos részére.

Ingatlan bérbeadás– magába foglalja az ingatlan teljes körű felmérését, hirdetését, irodán belüli és külső ingatlan közvetítőkön illetve a legnagyobb ingatlan kereső weboldalakon keresztül, kihasználva minden lehetőséget ahhoz, hogy mihamarabb kiadják és kiadva tartsák az adatbázisukban levő összes ingatlant. Elsődleges szempontjuk az, hogy megtalálják a legmegfelelőbb bérlőt ügyfeleik részére, a lehető legrövidebb idő alatt, annak érdekében, hogy tulajdonosaik az ingatlanbefektetéseiket minél nyereségesebbé tehessék.

Könyvelési szolgáltatás – tartalmazza a leghatékonyabb könyvelési módszereket, melyet ingatlanadózásra specializálódott könyvelőik biztosítanak ügyfeleik részére. Mindemellett éves adóbevallást készítenek ügyfeleik nevében, a kezelt ingatlanokkal kapcsolatban bérleti díj illetve rezsiszámlázást végeznek, ügyfeleikkel és az adóhatósággal személyes kapcsolattartást biztosítanak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba a Premier Property Management-el az alábbi elérhetőségek egyikén. Remélik, hogy hamarosan Önt is ügyfeleik között üdvözölhetik.

Elérhetőség:

Segítségre van szüksége az ingatlankezelésében?
Legyen vendégünk egy kávéra,
lépjen kapcsolatba a PREMIER Property Management-el még ma!

premier@ppmgt.hu
ppmgt.hu

Presznyák Rita
Ügyvezető Igazgató
+36 30 225 1951

Zabeczki Kata
Ügyvezető Igazgató
+36 30 338 7278