N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .

Alberlet.hu bérbeadás + lakáskezelés ajánlás

Elege van a kiadással járó időrabló munkából?
Kössön velünk üzemeltetési szerződést.

 1. Bérleti díj időben történő fizetésének felügyelete
 2. Közös költség és egyéb a lakáshoz tartozó költségek begyőjtése
 3. Javítás, szerelési munkálatok megszervezése, ezek költségeinek kifizetése
 4. Tételes havi lakásjelentések készítése a tulajdonos részére
 5. Lakások havi ellenőrzése lakó esetén, valamint a megfelelő használat biztosítása
 6. Újépítéső lakások átvétele, garanciális ügykezelés
 7. Üres lakások időszakos ellenőrzése, állapotfelmérés
 8. Bérlőkkel kapcsolatban felmerülő problémák kezelése
 9. Be- és kiköltözés ellenőrzése, részletes bútorlista készítése

Nincs ideje, hogy rendszeresen albérlőt keressen, ha megtalálta, akkor nincs ideje, hogy minden hónapban behajtsa az albérleti díjat, a rezsi költségeket?

Nem szeretne szaladgálni, ha meghibásodik a csap, intézni a biztosítást, ha csőtörés van; nincs ideje eljárni a lakógyőlésekre?

Nem akar a bérlőkkel veszekedni, ha ki kell költöztetni őket, mert nem fizetnek?
Esetleg több lakása van, aminek az ügyeit már képtelenség intézni?

Partner cégünk mindent elintéz Ön helyett!

Önnek ki sem mozdulni otthonról, a bérleti díjat automatikusan átutalja az Ön bankszámlájára. Intézi a lakás kiadását és minden ügyes bajos gondját.
A lakáskezelő cég a teljes ügyintézést a bérleti díj 10%-ért, de legalább havi 10.000,- Ft-ért vállalja.

Bérbeadás:

A lakás kiadását egy havi albérleti díjért vállaljuk, ami Önnek nem kerül pénzébe, hiszen az albérlőtől megköveteljük, hogy egy hónapot előre tegyen le. Igény esetén pedig a kiadás után megbízható lakáskezelő céget tudunk ajánlani!

Gondolja meg mennyi időt, felesleges idegeskedést takarítunk meg Önnek, és ez sem kerül Önnek semmibe, hiszen munkatársaink ingatlanpiaci tapasztalatukkal képesek a lakást ennyivel magasabb áron kiadni.

Lakáskezelő partnerünkről mondták

„Pontos, korrekt és megbízható szolgáltató. Mindezt úgy biztosítva, hogy közben az igénybevevők (albérlők) magán szféráját nem zavarja, ezáltal is biztosítva a hosszú távú együttműködést. Kevés olyan szolgáltató van Magyarország területén, aki nyugati színvonalú szolgáltatást nyújt. A cég ezek közé tartozik. Az alkalmazottak segítőkészek, kedvesek és megbízhatóak ezáltal is növelve a szolgáltató elismerését. Köszönjük!”
Czele Bernadett
Magyarország

"A cég dolgozóinak barátságos, precíz, ügyfélközpontú hozzáállása kitűnő választássá teszi a céget minden lakáskereső számára. A lakáskereséstől kezdve a szerződéskötésen át a számlák befizetéséig gördülékeny, profi munkát végeznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"
Borsos Levente
Magyarország

„A cégen keresztüli bérlés kezdeti aggodalma már az első személyes találkozás alkalmával elmúlt, a határidők- és a szóban megegyezettek betartása pedig tovább erősítették a közös bizalmi viszonyt. A nagyon készséges, kedves és udvarias hölgyek mellett a „kiszolgálás” minősége és sebessége is tökéletes.”
Fendt Gyula
Magyarország

"Két éve tartozom a cég albérlői közé. Munkájukkal maradéktalanul elégedett vagyok. Korrektek, gyorsak, megbízhatóak, ami a mai világban ritka kincs. Ha a következő lakásom is albérlet lesz, azt is ők fogják kiadni, ez biztos."
Majoros Dániel
Magyarország