Tulajdonosok részére
Keresők részére

GyakranIsmételtKérdések

Tulajdonosoknak

-Tulajdonos vagyok, hogyan hirdethetem meg ingatlanom az oldalon?

Csupán be kell regisztrálni, és már fel is tudod adni hirdetésed.

-Mennyibe kerül a regisztráció?

Díjmentes a regisztráció, és 1 hirdetést színtén díjmentesen adhatsz fel.

-Mi szükséges a regisztrációhoz?

Neved, e-mail címed kell megadnod, valamint egy jelszót ami segítségével be tudsz lépni bármikor. Semmi más adatodat nem kérjük. Ezekre is azért van szükség, hogy az érdeklődők el tudjanak érni Téged.

-Beregisztráltam, hogyan adhatom fel díjmentes hirdetésem?

Felső kék sávban nevedre kattintva található meg a Hirdetés feladása gomb, valamint kicsit lejjebb sárga gombként is szerepel. Ezek közül kell valamelyikre kattintanod hogy elkezdhesd rögzíteni hirdetésed adatait.  

      

 

-Több kiadó ingatlanom van, azokat hogy hirdethetem meg?

Szintén a „Hirdetés feladása” gombra kell kattintanod a 2. kiadó ingatlan felvitelekor is. Ha kitöltötted az adatokat, egy fizetés oldalra kerülsz, ahol 1 500 Ft + áfa díjért aktiválhatod hirdetést 1 hétre, 20 db képpel. Minden további hirdetésed ezzel az extra szolgáltatással aktiválhatod.
Ha 2-nél több kiadó ingatlanod van, érdemes áttekintened Ingatlanközvetítőknek szóló ajánlatunk, melyet tulajdonosként is megrendelhetsz:
http://www.alberlet.hu/23-Ingatlanirodaknak

-Kiadó üzlethelyiséget is tudok hirdetni az alberlet.hu-n?

Kereskedelmi ingatlanok hirdetése nem lehetséges oldalunkon, csak kiadó lakásod, házad és szobád tudod meghirdetni.
Azonban ha lakásod vagy házad irodának is kiadó, vagy kizárólag irodának, ezt érdemes a hirdetés reglapján jelölnöd, mert ha üres, és 50 ezer feletti bérleti díjért kínálod, Irodaalbérlet menüpontunkban is megjelenik:
http://www.alberlet.hu/kiado_iroda

-Miért kér be az oldal ilyen sok adatot ingatlanomról?

Fontos tudni hogy az alberlet.hu kizárólag kiadó lakások és házak oldala. Szakmai portál vagyunk, profi ingatlanosok tapasztalatai segítenek az oldal fejlesztésében. Az adatok amiket bekérünk mind fontos adatok, a keresők teljesen kitöltött adatlappal kapnak teljes képet az ingatlanról.
Kötelező adatok csak a hirdetésfeladás 1. oldalán találhatóak, a 3. oldal kitöltése csupán ajánlott. Hirdetésfeladáskor át lehet lépni ezen az oldalon, azonban később ha van pár perc időnk érdemes módosítani a hirdetést és párat mégis kitölteni.

-Hány képet tölthetek fel hirdetésemhez?

3 képet tölthetsz fel oldalunkra, melyet Képaktiválás szolgáltatásunkkal aktiválhatsz.
Díja 1500 Ft + áfa. Ez egyszeri díj, mind a 20 képet tartalmazza melyeket tetszés szerint cserélheted, ha közben változna ingatlanod bútorozása, kinézete. A képek megjelenítése addig érvényes, amíg hirdetésed is aktív.

-Hogyan tudom aktiválni a képeket, kiemelni a hirdetésemet?

Belépve a saját hirdetés főképének jobb oldalán található piros „aktivál” gombra, vagy a hirdetés adatai alatt található kék „kiemelés” gombra kattintva juthatsz el a Kiemelés oldalra.

 

Kiemelés oldalon pedig ki tudod választani a kívánt kiemelést.

-Hogyan tudom kifizetni a választott szolgáltatást?

Bankkártyás fizetéssel, vagy PayPal-lal.

-Honnan tudom meg hogy melyik kiemelés mit jelent?

A kiemelés oldalon is van egy összefoglaló mondat mindegyik kiemelésről, a következő oldalon azonban részletesen is olvashatsz Róluk:
http://www.alberlet.hu/8-Kiemelesi-lehetosegek

-Melyik kiemelés a leghatékonyabb?

Hogy melyik a leghatékonyabb, ingatlan és időszak függő. Nincsen kiemelésre jó recept, mindenkinek magának kell megtapasztalnia mi az ami beválik.
Fontos azonban arra figyelni, hogy a kiemelés segítségével több emberhez eljut ugyan a hirdetés, többen megtekintik, de ha a hirdetés nincsen gondozva (szép képek, gondos leírás, pontos adatok), vagy az ingatlan túlárazott, hívásokat nem biztos hogy generál.
Ezért érdemes a hirdetés megtekintésének számát naponta ellenőrizni, ha sokan megtekintik és nem volt érdeklődő, akkor valami változtatást igényel a hirdetés.

-Mennyi ideig aktív a hirdetésem?

Módosítás nélkül 30 napig aktív a hirdetés, de ha időközben bármikor módosítod bármelyik adatát, attól az időponttól automatikusan ismét 30 napig meghosszabbodik a hirdetés.

-Hogyan tudom inaktiválni hirdetésemet?

Belépés után a hirdetés adatai alatt található az inaktiválás gomb, ennek segítségével bármikor inaktiválható a hirdetés.

-Meddig őrzi meg az oldal inaktív hirdetésemet?

Az inaktív hirdetés adatait megőrizzük, hogy ha elmegy a bérlőd aktiválhasd a hirdetést és már csak frissíteni kelljen az adatokat, átírni a változásokat.
A képeket amiket feltöltöttél, 30 napig őrizzük meg. Azonban ezeket is archiválni tudod hogy mindig meglegyen, ennek díja 400 Ft + áfa.

-Hogyan módosíthatom adataimat?

Felső sávban a nevedre kell kattintani, és ott található a „Saját adatmódosítás” menüpont segítésével módosíthatod adataid.
Szintén itt tudsz fényképet is feltölteni magadról, ami megjelenik a hirdetésben telefonszámod mellett.

-Elfelejtettem jelszavamat, hogyan tudok belépni?

Új jelszót az e-mail cím megadásával a következő oldalon tudsz kérni:
http://www.alberlet.hu/users/lostpass/
Új jelszavad e-mailben küldjük el.

-Hogyan tudom aktiválni regisztrációmat?

Az aktiválás nagyon fontos, így tudjuk leellenőrizni hogy valóban saját e-mail címeddel adod fel a hirdetésed, és gépelted el véletlen.
Regisztráció után e-mailben küldünk egy regisztrációs linket, ha ez nem érkezik meg, Saját adatmódosítás menüpontban mindenképpen ellenőrizd e-mail címed.
Újabb e-mailt a „Fiók aktiválás” gombra kattintva tudsz kérni.

 

-Hogyan tudom törölni regisztrációmat?

Felső sávban a nevedre kell kattintani, és ott található a „Saját adatmódosítás” menüpontban adataid alatt találod ennek lehetőségét.
Ebben az esetben hirdetésed és adataid teljesen törlődnek az oldalról, visszaállítására nincsen lehetőség.

 

 

GyakranIsmételtKérdések

Keresőknek

 

-Miért jó ha regisztrálok?

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel:

Ha bejelentkezve szeretnél üzenni egy hirdetőnek, nem kell megadnod az adataidat:

Ha nem vagy beregisztrálva, ki kell töltened extra mezőket is:

 

Hirdetések elmentése:

Ha bejelentkezve szeretnéd elmenteni Kedvenc hirdetéseidet, hogy böngészve oldalunkon a lehetséges albérleteket összegyűjtsd, csillagra kattintva elmentésre kerülnek, és bármikor listázhatod, kezelheted Őket.

Ha nem vagy bejelentkezve csak ideiglenesen tudod tárolni kedvenceidet, másnap már nem tudod elérni Őket, és böngészni kedvenc hirdetéseid között, rálelve a megfelelő Otthonra.

 

Albérletfigyelő:

Ha bejelentkezve szeretnél Albérletfigyelőt beállítani, akkor nem kell megadni az e-mail címedet új feliratkozáskor, és Albérletfigyelőid el is mentjük, ezeket az oldalon tudod kezelni.
Albérletfigyelőid a következő oldalon tudod kilistázni:
http://www.alberlet.hu/alberletfigyelo

 

Ha nem vagy bejelentkezve, akkor meg kell adnod e-mail címed minden feliratkozás alkalmával, és nem tudod kilistázni Őket. Leiratkozni az albérletfigyelőről csak az e-mailben kapott link segítségével tudsz, módosítani a paramétereket nem tudod.